top of page
At the Studio

Дублажни услуги

Байков Студиос предлага широки услуги за дублаж и звукозапис на рекламни клипове, предназначени за радио, интернет и телевизия, войсоувър, запис на аудио книги, lip-sync дублаж на филми и сериали, превод, миксиране и мастериране в стерео и многоканално аудио (Dolby Surround 5.1, Dolby Atmos True HD 7.1 and up)

BaykovStudiosLogo2024_Purple.png

Войсоувър за реклами

Гласът е ключът в успеха на една реклама. Предлагаме широк каталог от мъжки и женски гласове, с които най-точно да предадем посланието на вашата реклама с изработка на рекламни клипове за радио, интернет и телевизия. Рекламата ви може да бъде готова за 24 часа.

Графичен дизайн и маркетинг

Вашият проект е готов, но се нуждае от правилна маркетинг стратегия, позициониране и визия. Оставете това на нас! Екипът на Байков Студиос предлага услуги по графичен дизайн, 3D анимация, уеб-дизайн, изработка на съдържание и дизайн за всички социални мрежи.

Запис на аудио книга

Вашата книга е готова и се нуждае от аудио версия? Байков Студиос ще изработи приоритетно вашата книга в аудио формат с глас по ваш избор, който най-точно отговаря на стила, посланието и жанра. Предлагаме и запис с различни гласове на героите. Може да изпратите запитването си тук.

Lip-sync дублаж

Майсторски направеният синхронен дублаж трябва да бъде незабележим за зрителя. Байков Студиос работи успешно с най-големите световни филмови студия и компании за дублажа на филмите ѝм. Качеството е приоритет за нас. Изпратете ни запитване тук.

Пост-продукция

Предлагаме цялостна пост-продукция за всеки един аудио-визуален проект - запис, монтаж, миксиране и мастеринг на войсоувър, рекламен клип, музика и песни. Доставка и експортиране в индустриални формати - WAV Lossless (Stereo, Dolby Atmos 5.1, 7.1), DCP, аудио мастеринг, локализация, DDP Аудио CD, съдържание за стрийминг платформи и др.

Войсоувър

Предлагаме войсоувър услуги и с различни предназначения - игри, автоматизирани съобщения - изборът е ваш! Попълнете формата по-долу и изпратете Вашето запитване.

Изпратете Вашето запитване тук

Моля, попълнете подробна информация за Вашия проект. След успешно попълнена форма, ще се свръжем с Вас в рамките на един работен ден.

Благодарим Ви! Запитването Ви е изпратено успешно.

bottom of page